Kookospähkli ja roosi Smakers® tšintšiljadele, see täiendab suurepäraselt tšintšiljade igapäevast dieeti
80% käsitöö läbinud turul ainulaadse kuivatusprotsessi temperatuuril mitte üle 65 °C mitme tunni jooksul. Kõrgete temperatuuride puudumine võimaldab säilitada rohkem vitamiine ja mineraalaineid, mis muude kuivatamisviiside, näiteks küpsetamise, kasutamisel lagunevad. Sobiv kõvadus tagab, et Vitapol Smakers hoolitseb lisaks toiteväärtusele ka näriliste ja küülikute regulaarse hammaste kulumise eest. Kookospähkel sisaldab palju küllastunud rasvhappeid, rauda, C-vitamiini ja kaaliumi. Kookosvalk võib toidus täielikult asendada loomset valku. Sellel on omadused, mis parandavad kaltsiumi ja magneesiumi omastamist ning toetavad seeläbi tugevate luude arengut, toetab seedimist ja teiste toitainete omastamist ning soolestiku tööd, tugevdab immuunsüsteemi, lisab energiat ja elujõudu. Maitsvad roosi kroonlehed annavad vitamiine ja jõudu. See sisaldab ka lina, mis on seedimist reguleerides kasulik seedetraktile.
Annustamine:
Serveeri iga päev
Koostis: nisu 31,5%, nisujahu, kooritud kaer, koksilaastud 18%, riisijahu, linaseemned 4,5%, kuivatatud roosi kroonlehed 3,5%, pärm.
Analüütiliste komponentide sisaldus: toorproteiin% (min): 11, toorõlid ja -rasvad% (min): 4,8, toorkiud% (max): 6, toortuhk% (max): 5
niiskus% (max): 12