PLATINUM MENU sea- ja kalkunilihaga sisaldab vaid kvaliteetseid, ka inimtoidus kasutatavaid koostisosasid:
Värske kalkuniliha (42%), värske sealiha (35%, ainult Ibeeria sea liha), värske kanaliha (6%)
Kartul kui kvaliteetne süsivesikuallikas
Naturaalsete antioksüdantide poolest rikkad juurviljad
Värskes lihas sisalduvad õlid ja rasvad, mis tagavad optimaalse rasvade tasakaalu
Kõrge kvaliteediga koeratoidu puhul pole olulised üksnes koostisained, oluline on ka toitaineid säilitav valmistamisviis! Oleme PLATINUM MENU valmimisel valinud uuendusliku tee – küpsetame värsket liha koos köögiviljadega Tetra Recart® tetrapakendis ainult omas lihamahlas ning vett lisamata. Tänu spetsiaalsele pakendusviisile säiluvad toidus lühikese valmistusaja juures vajalikud toitained ja vitamiinid. Õrna küpsetamisviisi eeliseks õhukeses tetrapakendis on ka see, et vastupidiselt tavalisele koeratoidule, ei küpsetata toitu konservpurgi äärtes üle. PLATINUM MENU märgtoit on läbinisti mahlane ja maitsev!
Vastupidiselt paljudele teistele märgtoitudele, mis sisaldavad kuni 80% vett (madala toiteväärtusega), ei lisata PLATINUM toidule vett. PLATINUMi niiskuse sisaldus tuleneb ainult värskest lihast ja kalast ning köögivilja mahladest. PLATINUM sisaldab kõiki olulisi toitaineid, lisaks on märgtoidu koostisained oma loomulikus olekus, lahjendamata. Täisväärtuslike toitainetega kergesti seeditav PLATINUM MENU toit garanteerib koerale tervisliku elu!
Värske kalkuniliha (42%), värske sealiha (35%, ainult Ibeeria sea liha), värske kanaliha (6%), lõheõli, kuivatatud kartul, kuivatatud köögiviljad (brokoli, porgand, porrulauk), kuivatatud õllepärm, oliiviõli.
PLATINUM kasutab vaid kvaliteetseid koostisosi vältides lõikejääke, atraktante, maitseaineid, maitsetugevdajaid, värv- ja lõhnaaineid.
Analüütiline koostis
Toorvalk 14,5%, toorõlid ja -rasvad 9%, toortuhk 2,25%, toorkiud 0,6%, kaltsium 0,7%, fosfor 0,5%, niiskus (naturaalne sisaldus, puhas lihamahl) 69%.
Lisaainete koostis
Vitamiinid, provitamiinid ja samalaadse toimega keemiliselt täpselt määratletud ained: vitamiin D3 (3a671) 480 RÜ, vitamiin E (3a700) 60 mg.
Mikroelementide ühendid: vask (E-4; vasksulfaat, pentahüdraat) 1 mg, tsink (3b603, tsinkoksiid) 15 mg, seleen (E-8; naatriumseleniit) 0,03 mg.
100 g = 157,6 kcal
100 g = 159,1 kcal
100 g = 159,1 kcal