fbpx

UUDIS! Uued maiused Chewllagen kollageniga.

Näritav Collgani maius koertele

Edendab tervemaid liigeseid, karvkatet ja nahka

  • Looduslik valguallikas
  • Super maitsev
  • Toornaha vaba
  • Madala rasvasisaldusega
  • Saadaval 3 suuruses väike 5, suur 10″ ja sõõriku kuju 3,5″

 

Chewllagen on valmistatud looduslikust kollageenist, mis on valmistatud Lõuna-Ameerika rohumaadest eraldatud kollageenist. Kollageeni valgud hüdrolüüsitakse ja lagunevad kuumutamise käigus väiksemateks ja kergemini seeditavateks molekulideks. Seejärel vormitakse ja küpsetatakse kollageen, kus see omandab enne tõelise veise- või kanaliha sisse kastmist leivalaadse tekstuuri.

Kollageen on kehas kõige rikkalikum valk ja sellel on palju olulisi funktsioone, sealhulgas luude, kõõluste, sidemete, naha ja karvkatte kasvatamine ja parandamine. Vananedes toodavad loomad vähem ja madalama kvaliteediga kollageeni.

Peamiselt 1. ja 3. tüüpi kollageenist koosnev Chewllagen stimuleerib kõhre tootmist, pehmendab liigeseid ja vähendab liigesevalu. See mitte ainult ei aita teie koeral pärast pikka jalutuskäiku taastuda, vaid parandab ka nende lihasjõudu ja võimsust. Lisaks parandab Chewllagen ka teie koera soolestiku tervist, muutes selle teie neljajalgsele sõbrale tervislikuks valikuks.

Chewllagen maiused sobivad üle neljateistkümne nädala vanustele koertele ja kutsikatele. Chewllagen on suurepärane ja maitsev maius kõigile koertele, olenemata nende suurusest või sellest, kas nad on kutsikad, täiskasvanud või vanemad koerad.

Chewllagen soodustab tervemate liigeste, karvkatte, naha tervist ja on looduslik valguallikas.

Koostis Kana
kollageen 100%, valk 80%, õlid ja rasvad 4,5%, kiudained 0,5%, kana sisaldus 25%

koostis veisekollageen
100%, valk 80%, õlid ja rasvad 4,5%, kiudained 0,5%, veiseliha sisaldus 25%.

Vaata uusi maitsvaid maiuseid SIIT

SOODUSKOODIGA Kuum25

25% ALLA

Soodustus kehtib kuni 27.07.2024