fbpx

Mänguasjad, mida koerad ostaksid

Millised on siis need mänguasjad, mida koeraomanikud ja ilmselgelt siis ka koerad kõige rohkem armastavad? Uurisime asja ning avastasime, et kõige popimad olid lõppeval aastal igasugused koerte pallid ja just jalgpallid, maiusemänguasjad ning suured pehmed mänguelukad. Brändidest on vaieldamatu staar KONG, talle järgneb Jolly oma pallidega ning edasi siis Collar Pitchdog pallid ja Trixie interaktiivne mänguasi.

Pallid ja jalgpallid

Koerte mänguasjade TOP 5-e esirinnas on pallid ja esimeste seas Jolly Pet pallid! Jolly pallide populaarsus on ka arusaadav, sest need on äärmiselt vastupidavad ning peavad kaua vastu ka „pallitapjatest“ koerte käes. Koertekeskus on neid palle ka iseeenda koerte peal katsetanud ja tuleb tunnistada, et… Peavad jah vastu! 😊 Nii et julgeme neid Jolly palle kõikidele koeraomanikele soovitada.

 

Maiusemänguasjad

Seda, et koerad armastavad erinevaid nutikaid mänguasju ehk siis mänguasju, millest tuleb nina ja ajusid kasutades toit kätte saada me juba teadsime. Seega pole üllatus, et jalgpallidele ja kaisukatele järgnevad TOP-rivis maiusemänguasjad. Neist kõige popimad on muidugi (endiselt 😊) KONG-i Classic ja Extreme ning KONG REWARDS maiusepallid. Viimane ehk KONG Flipz on Koertekeskuses üks enimmüüdud koerte mänguasju!

KONGI maiusemänguasjade puhul on meie arvates parim see, et neid on saadaval erinevas suuruses, vanuses ja erineva närimisharjumustega tegelastele. St et neidsamu KONG klassikuid ja jonnipunne leiab nii õrnade igemetega kutsikatele, viletsate hammastega vanuritele kui ka hulludele närijatele (loe: „pallitapjatele“). Ning KONG-i mänguasjad peavad, jällegi, kaua vastu või on vaat et igavesed.

Seega, millised on need 5 mänguasja, mida koeraomanikud lõppeval aastal kõige rohkem ostsid?

    1. Jolly Soccer jalgpall
    2. KONG Classic (ja Extreme)
    3. KONG Rewards
    4. KONG Flipz
    5. Trixie interaktiivne mänguasi