2 raamatut, mida iga koeraomanik vajab

Eriolukorra tõttu on koerteklubid oma tegevuse ajutiselt suuremal või vähemal määral peatanud. Kutsikakoole ja rühmatreeninguid ei toimu. See ei tähenda siiski, et koera koolitada ei saa. Saab. Ja siin ongi abiks kaks Eesti koerakoolitaja kirjutatud äärmiselt asjalikku raamatut, mis annavad lihtsas ja ilusas eesti keeles nõu, kuidas oma koera kodus õpetada ning kutsikat kasvatada.

“Kutsika kasvatamise tarkusi”

Urve Lageda kutsikaraamat “Kutsika kasvatamise tarkusi“ põhineb tõsielulistel küsimustel, mida algajad koerapidajad aastate jooksul Urvele esitanud on. Raamatust leiab kutsika kehalist ja vaimset arengut, tervist, kohtlemist ja algkoolitust puudutavaid praktilisi ja selgeid lihtsaid soovitusi koos näidetega elust, mida vürtsitavad lõbusad ja südamlikud illustratsioonid.
Nõuannetes rõhutatakse eelkõige suurekasvulist tõugu koera üleskasvatamisega kaasnevat vastutust, kuid raamatut võivad julgesti lugeda ka väiksemate koerte omanikud ning needki, kes alles unistavad koera võtmisest. Eriti soovitaks just lastega koos lugemiseks, kui lapsed koera lunivad!.

“43 trikki koertele”

Krista Laaneti raamatust leiad 43-e triki õpetused – kõige lihtsamatest eeloskustest (nt „Istu!“, „Siia! „Lama!“) alustades kuni keerukamate ja kombineeritud ülesanneteni.
Raamatu juhiste järgi saad paljusid asju oma pisikesele lemmikule kodus ka ise õpetada. Näiteks, kuidas koera üldse koolitada: kuidas lemmikut maiusega motiveerida ja iga õnnestumise eest kiita, kui kaua võib koera väsitamata ühtegi harjutust teha, milline peaks olema treeninguruum, kuidas koerad omavahel paremini kohanevad jpm.

uuri lähemalt ja osta!