Kõige popimate koerte mänguasjade TOP 5

Millised on siis need mänguasjad, mida koeraomanikud ja ilmselgelt siis ka koerad kõige rohkem armastavad? Uurisime asja ning avastasime, et kõige popimad olid lõppeval aastal igasugused koerte pallid ja just jalgpallid, maiusemänguasjad ning suured pehmed mänguelukad. Brändidest on vaieldamatu staar KONG, talle järgneb Jolly oma pallidega ning edasi siis GorPetsi ja PatchworkPet’i pehmed ning karvased mänguasjad.

Pallid ja jalgpallid

Koerte mänguasjade TOP 5-e esirinnas on pallid ja esimeste seas Jolly Pet pallid! Suured jalgpallid (Bounce-n-Play) ja sangaga pallid (Tug-N-Toss). Jolly pallide populaarsus on ka arusaadav, sest need on äärmiselt vastupidavad ning peavad kaua vastu ka „pallitapjatest“ koerte käes. Koertekeskus on neid palle ka iseeenda koerte peal katsetanud ja tuleb tunnistada, et… Peavad jah vastu! 😊 Nii et julgeme neid Jolly palle kõikidele koeraomanikele soovitada.

Pehmed mänguasjad

Teisel kohal on pehmed mänguasjad, nii need, mida saab nätsutada kui ka need, mida saab kaissu võtta. Jah, koerad oskavad ka kaisuloomadest lugu pidada. Seejuures meeldivad koertele endast suuremad kaisukad. Tõsi, paljud koerad armastavad neid, sest neid kaisukaid saab „kinni püüda“ ja „surnuks raputada“ ning siis neilt ka „soolikad välja rebida“. Nii et pehmed mänguasjad liiga kaua ei kesta ja need ei sobi mänguasjade „tapjatele“. Samas, ka need viimased, hullud närijad, saavad vähemalt mõne tunni nende kaisuloomadega lõbutseda ja oma loomupärast saagiinstinkti kasutada. Üks popimaid pehmemeid mänguasju oli viimasel aastal GorPetsi kaheksajalg. On tore, et seda kaheksajalga on saadaval erinevates suurustes ja värvides. Peab küll märkima, et kuna need kaheksajalad on nii popid, siis on nad ka pidevalt kauplusest otsast. 🙂 Samas, me tellime neid kogu aeg juurde, nii et keegi ilma ei jää.

Maiusemänguasjad

Seda, et koerad armastavad erinevaid nutikaid mänguasju ehk siis mänguasju, millest tuleb nina ja ajusid kasutades toit kätte saada me juba teadsime. Seega pole üllatus, et jalgpallidele ja kaisukatele järgnevad TOP-rivis maiusemänguasjad. Neist kõige popimad on muidugi (endiselt 😊) KONG-i Classic ja Extreme ning KONG-i jonnipunn. Viimane ehk KONG Wobbler on mitte ainult Koertekeskuse, vaid kogu maailmas üks enimmüüdud koerte mänguasju!

KONGI maiusemänguasjade puhul on meie arvates parim see, et neid on saadaval erinevas suuruses, vanuses ja erineva närimisharjumustega tegelastele. St et neidsamu KONG klassikuid ja jonnipunne leiab nii õrnade igemetega kutsikatele, viletsate hammastega vanuritele kui ka hulludele närijatele (loe: „pallitapjatele“). Ning KONG-i mänguasjad peavad, jällegi, kaua vastu või on vaat et igavesed. Nt elab ühe Koertekeskuse töötaja kodus tõsine neljajalgne mänguasjade purustaja, kes lihtsalt peab kõik mänguasjad tükkideks rebima. Ja mõned punased KONG-i mänguasjad on tema hammaste all vastu pidanud juba pea 10 aastat!!! KONG-i punasest kummist mänguasjad on tegelikult mõeldud keskmisele närijale, nii et Koertekeskuse hinnangul on tegu väga kvaliteetsete mänguasjadega.

Seega, millised on need 5 mänguasja, mida koeraomanikud lõppeval aastal kõige rohkem ostsid?

    1. Jolly Bounce-n-Play jalgpall
    2. KONG Classic (ja Extreme)
    3. Jolly Tug-N-Toss sangaga pall
    4. KONG Wobbler (Jonnipunn)
    5. GorPets kaheksajalg