Oleme laupäeval kaubaga Tagadil ja pühapäeval Keilas!

Laupäeval, 12. oktoobril toimub Tagadil EVLÜ (Eesti Valgete Lambakoerte Tõuühing) KK karikavõistluse III etapp. Pühapäeval toimub Keilas IPSONI platsil aga mitteametlik kutsikate, noorkoerte ja veteranide võistlus. Koertekeskus on mõlemal võistlusel oma koerakaubaga ka kohal. Lisaks toetame oma auhindadega oma partneri Keila Koerasõprade Klubi IPSONI võistlust.

Sel nädalavahetusel toimub Harjumaal ka suur jäljevõistlus – IGP-FH EMV, mida me samuti omal viisil toetame. Kui sa oled jäljefänn, siis tasub meie jäljekoertele kaasa elama minna. Lisainfot saad SIIN.

Niisiis on tulekul üks vahva, koerasporti täis nädalavahetus, mida koos oma perega veeta. Võistlustel näeb ju igat sorti armsaid ja tarku koeri ning ideid, mida kõike oma koerale kodus õpetada võiks.

Kohtumiseni Keilas ja Tagadil!