Meilt saad oma koerale ka toortoitu osta!

Kas teadsid, et Koertekeskusest leiad oma koerale ka kvaliteetset toortoitu? Müüme nii Leedus valmistatud Rafus Menu kui ka Soome tuntud lemmikloomade toidu tootja Lemmikki Oy külmutatud toortoite (Oscar). Kuna külmutatud toortoitu tuleb säilitada nagu iga teist lihatoodet sügavkülmas, siis praegu saab toortoitu osta vaid meie Sipelga tänava poest.  Samas saad sa siinsamas (kliki ja vaata!) uurida, millised toortoidud meil müügis on ja teha oma valiku juba enne poodi tulekut.

Leheküljel „Koerte toortoidud Koertekeskuses“ näed meie toortoidu toodete kirjeldusi ning saad väikese ülevaate Rafus Menu ja Oscari toitude tootjatest. Lisaks leiad ka nõuandeid oma koera (või ka kassi) toortoiduga toitmiseks. Panime sinu jaoks ka kirja ühe Oscari koeratoidu retsepti, mille järgi saad kodus ise oma koerale maitsvat ja tervislikku toitu teha.

Kui sul on meil müüdavate toortoitude kohta küsimusi, siis kirjuta meile kas e-posti: info@koertekeskus.ee või meie Facebooki fännilehe postkasti.