Oleme 21. septembril kohal Mammastes, Võru Karikas 2019 võistlusel

Sel laupäeval, 21. septembril toimub Mammastes Võru Karikas 2019 KK ja Noorkoerte võistluse III etapp ning muidugi oleme oma koerakaubaga võistlusel ka kohal. Kui elad Põlva kandis, siis tule kindlasti võistlust vaatama: näed tarku, vahvaid ning erinevast tõust ja suuruses koeri. Võistlejaid on palju – 29 koera ja koerajuhti! Tuleb üks põnev võistlus!

Mis see Võru Karikas 2019 KK ja Noorkoerte võistluse III etapp on? See KK ehk Kuulekuskoolituse võistlus, kus koer ja koerajuht peavad üles näitama koostööd ja sooritama erinevaid kuulekuselemente. Võistlust korraldab Kagu-Eesti Kennelklubi.

Võistluse info:

  • Toimumisaeg: 21. september kl 11:00 – 17:00
  • Asukoht: Mammaste Tervisespordikeskus, Orajõe tee 11a, Orajõe küla, Põlva
  • Kohtunik: Marika Mikk

Põhjalikum info, kuidas võistluspaika üles leida näed võistluse FB-lehel (klikka!).