Koeraga kooli, vaata meie sõprade juures toimuvad koolitusi!

September viib kooli nii kahejalgsed kui ka meie karvased neljajalgsed sõbrad. Uued koerte treeningrühmad on avatud nii Kennel Estrellesti kui ka Keila koerteklubi IPSONI juures. Uuri järele.

IPSON:

Meie sõbra IPSONI koolitajad on suvepuhkuselt tagasi ja nende juures on võimalik õpetada oma kutsikale nii korralikku käitumist kui ka alustada erinevate koeraspordialade koolitamist. Uuri järele (klikka end IPSONI kodulehele.).

Kennel Estrellest

Kennel Estrellestis algas äsja uus kutsikakool. Koolitajaks tuntud koerte treener ja raamatu “Kutsika kasvatamise tarkusi”  autor Urve Lageda. Täpsema info kutsikakooli kohta leiad siit (klikka). 

NB! Pea igas Eestimaa paigas on mõni koerteklubi, kus toimuvad koerte koolitused. Kui sul on kodus kutsikas, siis soovitame kindlasti temaga ka kooli minna – targa ja viisaka koeraga on kooselu parem. Pealegi, koertele meeldib õppimine ja sinuga koos tegutsemine!