Koertekeskuse FB-mäng: MINU KOERA LEMMIKMÄNGUASI

26. august on rahvusvaheline koertepäev. Tõsi, Koertekeskuse ja ilmselt ka meie klientide jaoks on iga päev KOERTEPÄEV . Oleme oma tiimiliikmetega (nii kahejalgsed kui ka neljajalgsed) seisukohal, et iga koer PEAB SAAMA MÄNGIDA. Sestap  teeme oma Facebooki lehel mängu: MINU KOERA LEMMIKMÄNGUASI.

Mäng on lihtne: postita vastava FB-postituse alla (KLIKKA SIIA!) pilt või video oma koerast koos tema lemmikmänguasjaga. Ja lisa väike kommentaar ka. Kolm enim laike saanud pilti või videot saavad auhinnaks 2 kg Arden Grange koeratoidu.

  • Mängu peamine reegel: pildil või videol peab olema sinu koer koos oma lemmikmänguasjaga.
  • Reegel 2: Koertekeskuse tiimi liikmed mängus ei osale, aga võivad pilte oma mängivatest koertest siia postitada.
  • Reegel 3: Arvesse lähevad ainult selle postituse alla lisatud pildid ja videod ning laigid.