Oscari ja Leo &  Wolf maiuste ning toortoidu esitlus 8. mail alates kl 16.30-st

Võta oma koer kaasa ja lase temal valida, milline Oscari ning Leo &  Wolf maius või toortoit on tema lemmik!  Oscari ja Leo &  Wolf  koeramaiusi ning toortoitu toodab Soome tuntud lemmikloomatehas Eläinruokatehdas Lemmikki Oy.

Oscari ja Leo &  Wolfi toodete seast leiad nii lõhe-, veise-, kalkuni- ja kanaliha maiustusi kui ka eriti ahvatlevaid maiusi veisemaost ja maksast. Lisaks leiad Oscari sarjast nn BARF ehk toortoitu uluki-, veise-, sea- ja lambalihast ning lõhest. Samuti on toortoidu valikus magusaid veise krõmpsluid, erinevat hakkliha ning liha-ja lõhepalle.

Kõikides Oscar toodetes on just koerale vajalikud toitained. Koeramaiuse maitse tuleb ehtsast Soomes toodetud kvaliteetsest lihast, st neile ei ole lisatud tehislikke maitseaineid jms. Suur osa Oscari toodetest on teraviljavabad ning need sobivad ka paljudele allergilistele või õrna seedimisega  koertele.

Lemmikki Oy on lemmikloomatoitu tootnud üle 30-ne aasta. Lemmikki Oy on registreeritud Soome Toiduohutusameti (Elintarviketurvallisuusvirasto) registreeritud söödatootja ning neil on välja töötatud toiduohutuse enesekontrollikava ehk HACCP.

Oscari ja Leo &  Wolfi toodete esitlus toimub Koertekeskuse kaupluses (Sipelga 2, Tallinn). Tooteid esitleb ja küsimustele vastab Lemmikki Oy Eesti esindaja Külli Soo. Hästi kasvatatud koerad on oodatud! Esitlus algab kell 16.30 ja kestab seni, kuni kõik koerad on oma hinnangu  Oscari ja Leo &  Wolfi toodetele ära andnud.

NB!  Oscari ja Leo &  Wolfi koeramaiuste kohta saad uurida ka meie veebilehel. Toortoite me e-poes ei müü.