Uus koerakoolituse raamat „43 trikki koertele“

Krista Laaneti raamatust leiad 43-e triki õpetused – kõige lihtsamatest eeloskustest (nt „Istu!“, „Siia! „Lama!“) alustades kuni keerukamate ja kombineeritud ülesanneteni. Raamatu juhiste järgi saad paljusid asju oma pisikesele lemmikule kodus ka ise õpetada. Näiteks, kuidas koera üldse koolitada: kuidas lemmikut maiusega motiveerida ja iga õnnestumise eest kiita, kui kaua võib koera väsitamata ühtegi harjutust teha, milline peaks olema treeninguruum, kuidas koerad omavahel paremini kohanevad jpm.

Raamatus on hästi palju fotosid, sest fotode abil läheb õpetamine kindlasti libedamalt. Fotodel näitavad oma oskusi klubi Koerus ja chihuahua’de trikikooli koerad. Ja kui sul tekib huvi rohkem õppida ja oma koerale keerulisemaid trikke õpetada, siis saad ühineda Chihuahua Sõprade Liidu chihuahuade trikitunniga.

KES ON KRISTA LAANET

Raamatu autor Krista Laanet on kolme koera õnnelik omanik ja klubi Koerus kogenud trikitreener. Krista on just väikesekasvuliste koerte jaoks välja töötanud ka uue ala: agilitrick’i rajajooksu. Koerte õpetamine on tema jaoks hobi ja kirg. Huvi trikkide vastu tekkis tal kunagi oma koeraga kutsikakoolis käies. Krista Laanet usub, et enamik koeri on õpihimulised, sest neile meeldib koos peremehega aega veeta ja tähelepanu kogeda, mõnus treening on neile nagu meeldiv ja arendav mäng. Omanik aga õpib koos tegutsedes oma lemmikut paremini mõistma ning talle sobivaid tegevusi leidma. Õppimine teeb koera õnnelikuks ja tema omaniku uhkeks!

Sülekoerte trikitunnid

Krista Laaneti eestvedamisel kogunevad kahel korral nädalas Tallinnas, Mustamäel spordiklubi Koerus treeningsaali päkapikumõõtu chihuahuad, pomeranianid, vene toy ja yorkshire’i terjerid. Trikitundi korraldab Chihuahua Sõprade Liit. Trikitunnis saavad väikesed harjutada erinevatel takistustel, mis on tehtud just nimelt minikasvuliste koerte jaoks. Koerad saavad läbida tunneleid, minipoome ja nuputamismängudega panna proovile oma tarkuse.

Krista Laanet leiab ja Koertekeskuse tiim on temaga ühel meelel, et sülekoerad on oma iseloomult aktiivsed ja nutikad nagu suuredki. Ning ainult toas istumine või kotikeses kaasas loksumine ei tee meie väikeseid sõpru õnnelikuks. Nad vajavad tegevust nii kui suuredki koerad!
https://picgra.com/tag/trikiraamat