Miks su koer vajab Nutrolini oomegaõlisid

Kas teadsid, et koer on ka ikkagi „inimene“? Ja koer vajab toidulisandeid nii nagu meiegi. Et püsida tervem, et jaksata rohkem, et olla rõõmsam. Koertekeskus pakubki puhtaid looduslikke tunnustatud Soome kvaliteediga Nutrolini oomega-toiteõlisid kutsikatele, seenioritele, allergikutele, sportlastele ja liigeseprobleemidega koerte tervise heaks. 

Eks muidugi, iga müüja kiidab oma kaupa, aga me tõesti usume, et Nutrolin on hea ja vajalik koertele. Agle vana saksa lambakoer Mikado elaski ja liikus suurema osa oma elust just tänu Nutrolin Seeniori õlile. 

Merike annab Nutrolini õli nii oma kenneli matroonile Käbi-tädile kui ka kõikidele oma noortele koertele ja kutsikatele.

Et sa saaksid otsustada, kas sinugi koer võiks Nutrolini vajada ja just millist, koostasime sinu jaoks Nutrolin.fi info põhjal ülevaate nii igast Nutrolini tootest kui ka Nutrolini tootmisprotsessist ja oomega-rasvhapete vajalikkusest koerale.

Praegu on Koertekeskuses müügil ainult Nutrolini koertele mõeldud õlid. Kuna kolmandikul koeraomanikest on kodus ka kass, siis paneme varsti müüki Nutrolini kaks kassidele mõeldud oomega-õli. Nutrolinil on tooteid ka hobustele, neid saab meie kaudu tellida. Täpsem info e-postitsi: info@koertekeskus.ee.

Nutrolin – see on asendamatud oomegad õiges koguses vastavalt koera vanusele ja elustiilile.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.